Body Geometry Fit

Body Geometry Fit stelt de rijder in staat om op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen en comfort het onderste uit de kan te halen. Body Geometry Fit Integration Technology is een speciale methode op het gebied van fietsmeting en positionering van de rijder op de fiets. Deze methode is ontwikkeld in samenwerking met Dr. Andy Pruitt van het ‘Boulder Center for Sports Medicine’. Tijdens jouw persoonlijke BG-Fit sessie brengen wij jouw individuele behoeften in kaart en stellen we middels een 5 stappenplan jouw fiets en uitrusting op jouw lichaam af.

Wordt één met je fiets! 

Waarom een BG-Fit meting?

Uren trainen of sportief recreëren vraagt om een ideale krachtenbalans. Een verkeerde fietspositie kan langdurige pijnklachten en zelfs blessures tot gevolg hebben. Of dat in de vorm is van een 'dood' gevoel in uw voeten, tintelende vingers, pijn in de schouderbladen, knie of onderrug; de meeste klachten kunnen herleid worden van een verkeerde houding op uw fiets. Allerhande klachten of slijtage van gewrichten kunnen met een BG-Fit voorkomen, dan wel opgelost worden. BG-fit zorgt ervoor dat je langer, sneller en met meer comfort zult fietsen dan je ooit hebt gedaan.

De onderdelen van Body Geometry Fit

Fietsen geeft een beter gevoel als je fiets bij je lichaam aansluit. Body Geometry Fit is de enige wetenschappelijke aanpak die opgebouwd is uit:
  • Technici die tot op expert niveau opgeleid zijn
  • Een volledige lijn van ergonomische fietsen
  • Wetenschappelijk ontwikkelde accessoires en kleding
  • Ergonomisch doordachte onderdelen

Body Geometry Fit bij BikeSportive

Uiteraard beschikt BikeSportive over een speciaal ingerichte Body Geometry Fit ruimte, waarmee we voor onze klanten de perfecte zit op de fiets weten te realiseren. Onze medewerkers zijn opgeleid als Body Geometry Fit specialist en staan klaar om u te helpen.
Maak een afspraak voor een Body Geometry Fit sessie via info@bikesportive.nl of bel ons0235-366468